Blomdahl Medical is een Zweeds bedrijf opgericht in 1985 door vader Lars Blomdahl en zoon Karl Blomdahl. Nu is Blomdahl gegroeid naar een bedrijf met 46 toegewijde medewerkers gespecialiseerd in huidvriendelijke sieraden en medische instrumenten voor oor- en neuspiercing.

Zowel ontwerp als productie vinden plaats in Zweden. Ontwikkeling gebeurt steeds in overleg met huidspecialisten waardoor deze sieraden uiterst geschikt zijn voor mensen die last hebben van allergie maar natuurlijk zijn deze oorbellen geschikt voor iedereen.

Kies voor oorbellen uit zorgvuldig geselecteerd titanium of kunststof, van puur medische kwaliteit. De coating wordt alleen aangebracht op de delen van de oorbellen of neussieraden die niet in nauw contact komen met je huid.

HYGIËNISCHE VERPAKKING

Je bent de eerste die in aanraking komt met je nieuwe sieraden van Blomdahl.

Oorbellen en neussieraden worden geleverd in een Clean Pack, waarin de sieraden hygiënisch worden opgeborgen totdat u ze opent.

Het label fungeert als een zegel. Zodra het zegel is verbroken, kan u het artikel ook niet retour sturen wegens hygiëne product!