Behandelingen Bernard Cassiere

 

Treatments- Facials 

Zuiverende Behandeling // Citroen Munt

 

Een SUPER-REINIGENDE behandeling !

Huidoneffenheden en de overmatige productie van talg zijn karakteristiek voor de vette huid en komen frequenter voor bij adolescenten en jong volwassenen. Maar bepaalde factoren kunnen overtollige talgafscheiding, onzuiverheden of verstopte poriën bevorderen op elke leeftijd.

Hormonale schommelingen, warmte en vocht, vervuiling, levensstijl of zelfs stress kunnen overproductie van talg of huidonzuiverheden veroorzaken.

De nieuwe Instituutbehandeling van Bernard Cassière voor de gemengde en vette huid met munt en citroen richt zich op het verbeteren van de 3 meest voorkomende problemen voor dit type huid: overtollige talgafscheiding, verstopte poriën en huidoneffenheden.

 
Prijs € 65

 

 

EE Detox Behandeling //bloedsinaasappel

Een energie gevende en ontgiftende kuur in 4 fases!

Stimuleer uw huid met deze energie gevende DETOX behandeling samengesteld op basis van een cocktail van citrusvruchten (Extract van bloedsinaasappel + etherische olie van mandarijn) !

 

Bloedsinaasappel werd gekozen als belangrijkste ingrediënt om vale teinten te stimuleren en te vitaliseren en de huid te hydrateren en te voeden.

1. Gommage-masque à l’orange sanguine: de geltextuur verandert in lait zodra er water wordt toegevoegd. Verwijdert de dode huidcellen en onzuiverheden en laat zo de huid weer stralen
2.Detoxmodelage: verfrist, elimineert en verstevigt de gezichtstrekken en de hals dankzij een massage met ontspannende, ontgiftende en energie gevende massagebewegingen
3. Vitamine C Sérum shot: Geeft weer vitaliteit aan de huid. De huid is weer frisser en dynamischer.
4. Sublimeren : met de EE* crème voor een perfecte en egale teint, zelfs zonder make-up.

Onmiddellijke resultaten van de DETOX-behandeling**:
– Verbetering huidporiën
– De teint is egaler en helderder

*EE(Energy Enhancer):Energie-katalysator.
**Technische expertise op 20 personen, na een DETOXbehandeling gehad te hebben.

Prijs € 65

 

 

Hoge Hydra-Nutrition Behandeling // Bamboe-Aloë Vera

 

 

De oplossing van Bernard Cassière voor de huid die nood heeft aan hydratatie, soepelheid en stevigheid. Dankzij het complex Bamboe-Aloë Vera* is de huid gevoed en gehydrateerd.

 • Dubbel gommage:  speciaal ontwikkeld om in alle zachtheid de dode huidcellen te verwijderen, dit dankzij een combinatie van extracten van witte thee en Aloe Vera (BIO). Met deze peeling is de exfoliëring ensymatisch (om dode cellen af te brekn door ze los te maken van de huid) en mecanisch (om de teint weer stralend te maken en het indringen van actieve bestanddelen te vergemakkelijken).

 • Hydraterende golf met extracten van bamboe, Aloë-vera (BIO) en cactus gecombineerd met hyaluronzuur (sodium hyaluronaat). Deze intensieve kuur de afweermechanismen van de huid versterkt dankzij zuiverende, herstellende, voedende, herbronnende en hydraterende actieve bestanddelen.

 • Relaxatie en hoge hydratatie modelage ontwikkeld met extracten van bamboe, aloe-vera (bio) en japanse lelie gecombineerd met avocado- en amandelolie. Dit innoverend modelageprotocol voor het gelaat is geschikt om zowel te ontspannen als het werk van de actieve bestanddelen in de formules te vergemakkelijken. Massagebewegingen de huid stimuleren of de spanningszones verzachten.

 • Masque cocoon: een nieuwe formule met meer dan 93% natuurlijke stoffen. Deze bio-cellulose masker
  van de laatste generatie hoge tolerantie en doeltreffendheid combineert.

 • Einde van de behandeling: aanbrengen van de Crème haute hydratation of de Crème sorbet, aangevuld met 4 druppels van de Cure intensive hydratante Bambou & Aloe-vera voor een gladmakend effect en een “opgevulde” huid.

​​

Resultaten van de testen

 1. Zelf-evaluatie
  75% van de modellen heeft na de behandeling een frissere teint waargenomen gedurende 2 dagen.
  Voor 25% van de modellen duurde de frisse teint 1 week!

 2. Technische expertise en instrumentele metingen
  Het hydratatie niveau wordt onmiddellijk op de huid van onze modellen gemeten,vóór en na 1 behandeling Hydra-Nutrition Bambou – Aloe Vera. Door een professionele schoonheidsspecialist, met de hulp van een corneometer (apparaat dat helpt het hydratatie niveau van de huid te meten). De professionele en instrumentele metingen tonen aan dat de hydratatie van de huid gemiddeld met +52%** verbeterd is na 24u en met +15% na 1 week.

*Tevredenheidspercentage op 20 proefpersonen, na een Bamboe & Aloë-vera Hydralock behandeling.

**Metingen met corneometer en klinische expertise op 20 proefpersonen, 24u na een Bamboe & Aloë-vera Hydralock behandeling

 

Prijs € 70

Zuurstofbehandeling // Honing

 

Pure verwennerij met deze zuurstofbehandeling op basis van honing. Voor een egale en stralende teint!

De gommage met suiker en honing, het masker met een moussetextuur gemengd met echte acaciahoning voor opmerkelijke resultaten. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing dankzij een samenstelling van complexe suikers, vitamines en oligo-elementen. De huid straalt en blaakt van energie… overvloedig gebruik mag!

Prijs € 70

Oogbehandeling // Korenbloem

 

Duur: ongeveer 30 minuten

Ontdek de instituut behandeling voor de oogomtrek op basis van korenbloem. Een doeltreffende verzorging om tekenen van vermoeidheid en veroudering tegen te gaan en om te genieten van een moment van ontspanning…

Het nieuwe concept oogcontourbehandeling op basis van korenbloem werkt in op 2 niveaus om de blik te laten stralen en de
tekenen van vermoeidheid weg te gommen:

 1. Om de oogcontouren te laten ontwaken; bestrijden van huidverslapping, kraaienpootjes, vorming van rimpeltjes en wallen.

 2. Voor een stralende blik; weggommen van donkere kringen.

Gebruik ook de producten voor thuis. Deze zijn goedgekeurd door oogartsen.

Prijs € 30

Anti-Aging Behandeling // Tijgernoot

 

Omdat de huid vanaf 35-40 jaar moet strijden tegen verlies van glans, een oncomfortabel gevoel, onregelmatigheden van de huid, verlies van veerkracht en stevigheid, verschijnen van kraaienpootjes en rimpeltjes, heeft Bernard Cassière de lijn Time Interceptor ontwikkeld.


Herontdek in het Instituut uw anti-aging behandeling, een combinatie van extracten van polyfenolen van Arganblaadjes*, tijgernoot, boomschors van de Anogeissus Leiocarpus** en Arganolie*, vanaf nu toegevoegd aan de BOOSTERS voor een maximale doeltreffendheid!

Stap binnen in een Bernard Cassière Instituut: gehoor gevend aan uw behoeften en na een diagnose van de problemen van uw huid, zal uw schoonheidsspecialist u aanbevelen de verschillende punten doelgericht te behandelen dankzij de toevoeging van enkele druppels hoog
geconcentreerde serums aan uw schoonheidsproducten:

ARCHITECT’-like : de harmonie van het gezicht berust op de proporties en het evenwicht. De regelmaat van de gelaatstrekken en een mooi getekend ovaal zijn een teken van jeugd en vrouwelijkheid. Met de toename van de jaren vermindert langzaam de weerstand van de weefsels die hun functie niet langer meer vervullen, de huid verliest haar elasticiteit door het zwaartekracht effect: de duidelijke lijn van de gezichtscontouren zakt uit en krijgt een onregelmatige vorm. Deze BOOSTER bevat een lipodipeptide, geselecteerd om het verslappen van het gezicht te beperken en de weerstand van de weefsels te verbeteren tegen de zwaartekracht door op de elastinevezels in te werken.

RENOV’-like : de rimpels kunnen beschouwd worden als een huidbeschadiging gebonden aan de loop der jaren.
Sommige proteïnen kunnen een gunstig effect hebben. Zodoende zijn de Matrikines aanwezig in deze Booster, een combinatie van tri- en tetra-peptiden, waarvan het biomimetisme een uitstekende weerstand en synergie biedt voor een vernieuwd anti-rimpel effect!

REPULP’-like : zodra de leeftijd de vochtigheidsbalans verstoort, moet er ingegrepen worden op een “cosmetische” manier, voor het behoud van een gladde, soepele en veerkrachtige huid. Eén van de beste manieren om de huid opnieuw te hydrateren is haar de moleculen te geven die een luchtdoorlatende film vormen op de huid, die het vocht op het huidoppervlak vasthoudt en het verlies door verdamping beperkt: zo werkt het hyaluronzuur** die deze Booster bevat.

NUTRI-like : het verouderen van de huid gaat ook gepaard met ongemakken zoals de uitdroging van de huid en het optreden van ruwheden. Om dit te bestrijden en de huid de nodige voedingsstoffen te geven die ze nodig heeft om haar natuurlijke functies te aarborgen(schild, soepelheid, bescherming), is het heel belangrijk de huid lipiden met een heilzame voedingskracht te geven. Deze Booster bevat Camelia-olie om de huid intens te voeden en haar meer soepelheid en elasticiteit te geven.

… in combinatie met vernieuwde texturen, een drievoudig masker en een nieuw behandelingsritueel, vergezeld van een techniek speciaal uitgewerkt om de resultaten te optimaliseren en het welzijn te verhogen!!!

Maak snel een afspraak in uw BC beautysalon en ontdek deze doeltreffende behandeling.

***Afkomstig uit de fairtrade handel/**natrium hyaluronaat

 

Prijs € 80

ETERN-I-T Anti-Age behandeling

 

Diamonds are for ever … en uw schoonheid?

Omdat Bernard Cassière alleen het beste wil voor uw huid kunt u nu de nieuwe ETERN-I-T anti-rimpel Diamantbehandeling ontdekken in uw BC Instituut.


Met zorg ontwikkeld als een juweel, werd deze lijn verrijkt met diamantpoeder en extract van witte parels om de kwaliteit en de glans van uw teint te verbeteren…


Met dit ritueel van 1u30’ zal uw ervaren BC schoonheidsspecialist de totale schoonheid van uw gelaat en meer (armen, décolleté) onder handen nemen. Deze behandeling bestrijdt doeltreffend rimpeltjes en kraaienpootjes, verlies van stevigheid en pigmentatievlekken.

De anti-rimpel/verstevigende modelage wordt uitgevoerd met behulp van de Massageparels, een revolutionaire massagetool die zorgt voor een volledig nieuwe ervaring en maximale ontspanning.


Daardoor is deze behandeling niet alleen een doeltreffende anti-rimpel behandeling maar een totale belevenis van welzijn.

 

Prijs € 100

Treatments -Body

 • Rugbehandeling 
 • Vanille - Monoï behandeling 

Make- up 

 • Avond/dag make-up
 • Verven wenkbrauwen
 • Verven wimpers
 • Bruidsmake-up
 • wimperextensions
 • lash volume lifting

Mani/ Pedi

 • Manicure
 • Gelish handen of voeten
 • Medische pedicure
 • Medische pedicure + gelish

Nails

 • Eerste set met tips
 • Eerste set zonder tips 
 • Bijwerking
 • Nieuwe tip bij een bijwerking
 • Bijwerken tip- vanaf 2de week
 • Verwijderen gel + manicure

Waxing

 • Wenkbrauwen
 • Bovenlip
 • Kin
 • Wangen
 • Hals
 • Bovenbenen
 • Volledige benen + bikinilijn
 • Bikinilijn
 • Oksels
 • Armen
 • Rug
 • Borst