Gratis verzending vanaf € 100

Parabenenvrije cosmeticaproducten op basis van plantenextracten

Atelier Rebul ontwikkelt en produceert parfums en huidverzorgingsproducten volgens de filosofie van de Franse apotheker Jean Cesar Reboul, die teruggaat tot 1985.

De beste plantextracten uit de natuur in combinatie met erkende farmaceutische methodes waar kwaliteit hand in hand gaat met het continu verbeteren van de producten is het recept van Atelier Rebul.Alle producten zijn bovendien parabenenvrij.

 

 

EEN FRANSMAN REIST NAAR ISTANBUL

DE ONDERNEMER

 

Ons verhaal begint in 1895. Jean Cesar Reboul, een jonge Franse apotheker, reisde door Istanbul op weg naar Trabzon. Een stad in het noordoosten van Turkije, om zijn vader te bezoeken, die werkte als ingenieur om te bouwen de snelweg van Hopa naar Trabzon. Istanbul, met zijn unieke mix van ouderwetse mystiek en moderne handel, sprak meteen tot zijn verbeelding. De ondernemer in hem werd wakker en hij vond de perfecte plek, in Rue de Pera in Beyoğlu, om een ​​van de eerste apotheken van Turkije te openen. De Grande Pharmacie Parisienne, ook genaamd als de Great Paris Pharmacy.

 

ELK INGREDIËNT HEEFT EEN DOEL

ESSENTIËLE VERBINDING

 

Wij zijn van mening dat er een essentieel verband bestaat tussen natuur en farmacologie. Als merk gespecialiseerd in farmacologie weten we veel van kruidenextracten. Wij zijn van mening dat het antwoord op de meeste gezondheidsproblemen in de natuur ligt. Met onze apotheekwortels weten we welke plant het beste werkt voor het probleem dat we proberen op te lossen. We nemen de traditionele kennis en methoden van vijzel en stamper die een onmisbaar onderdeel zijn van de apotheek en gebruiken deze om veilige en gezonde formules te creëren. We maken formules met een zeer natuurlijke inhoud. We hanteren de filosofie van 100% vertrouwen & 100% transparantie. Sinds 1895 hebben we meer dan 1.500.000 formules. In onze collecties gebruiken we onze traditionele kennis en methoden over kruideninhoud die we al meer dan 120 jaar hebben gecreëerd.

 

GEKOZEN UIT ELKE HOEK VAN DE WERELD

TIJDLOZE EXPERTISE

 

Onze cologne bestaat uit verschillende ingrediënten (rozen uit Isparta, jasmijn uit Italië, lavendel uit Grasse, etc.) gekozen uit alle hoeken van de wereld. Gebaseerd op onze tijdloze expertise, kiezen we de beste, hoogste kwaliteit en veilige ingrediënten voor je huid en ziel. We gebruiken geen chemicaliën zoals parabenen, minerale olie en ftalaat in onze producten en we ontwerpen het voor het hele gezin en elk huidtype om te gebruiken.